Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2021 20:16 - Тошко Йорданов се чувства предаден от Манолова и Хаджигенов
Автор: avrelius9mediolanum Категория: Политика   
Прочетен: 895 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Гологлавият и солидарен Тошко Йорданов, днес, в предаването "Лице в Лице", изказа своето дълбоко разочарование от неговите довчерашни другарчета в революцията срещу краля Слънце - а именно партията "Седни си или си тръгни - БДЖ закъснява!". Дълбокото разочарование, наподобяващо седмокласник, който не е доволен от края на своята дълготрайна двумесечна афера, звучеше по следния начин:
  "Една от партиите на протеста "Изправи се БГ! Ние идваме!", извърши предателство с нежеланието си да подкрепи кабинета на "Има такъв народ". Мая Манолова и Николай Хаджигенов са предатели. Това е предателство. Те твърдяха, че са партии на протеста."

Ляво-десно-анти-про-соросоидния утвърден "бг" политик Тошко подчерта, че всичко, което било договорено на кръглата маса с другите рицари представлявала една прекрасна управленска програма. Ти да видиш. 
 "Това включва съдебна реформа, преизчисляване на пенсиите и т.н. Сега тези неща няма да се случат, защото една от така наречената партии на протеста извърши предателство." Виждаше се как всеки момент модерният писък на фризьорството искаше да изкрещи - Е сега халал да ви е неблагодарници! 

Но не стигна гневът йордановский - ето той добави:
"Мая Манолова и Татяна Дончева са две дами с прекрасно комунистическо минало. Те са прекрасни морални авторитети, благодарение на които сводниците излизат от затвора с по-малки присъди, визирам поправката "Ванко 1"." 

Да, това че на младите червени и набожни дами им липсва предишния живот и гледат да ходатайстват за старите познати, бай Тошко уцели десетката. Но като че ли забрави своя Император Славий ди Трифониум, който още като малък патриций е бил комсомолски секретар на партийното ръководство от стария центурионски град Плевен, и което ръководство в крайна сметка го праща на римски бани и забави като поощрение. Не може да се мери с миналото на Мая и Татяна, но и неговите императорски халати не са чисто бели, а?

Йорданов е категоричен, че ИТН (Император Трифониум Нови) няма да оттегли кандидатурата на Петър Илиев за министър на вътрешните работи след неговото днешно интервю рано рано сутринта. Ами че да ами! Да не си е обръснал главата напразно бай Тошко? Само да гледа в тия жеги да не слънчаса много, че после като вземе да се бели ще заприлича съвсем на Тошко Африкански.


image Императорът

image
                                                Дясната (или лявата не се знае) ръка.



Гласувай:
2



1. dobrodan - Тю....всичкият му чар отиде в канализацията.
09.08.2021 21:06
Сега ще трябва и да си мие главата всеки ден по два пъти.
Трагедия, братя!
цитирай
2. zax - Политиката чрез своята "д...
09.08.2021 21:12
Политиката чрез своята "далновидност" /:)/ ви управлява като ви убеждава в собственото късогледство.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: avrelius9mediolanum
Категория: Политика
Прочетен: 5245
Постинги: 6
Коментари: 8
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930